Sky Bunny,грациозен модел

Print PDF

Пред вас,драги мои е многу добар модел на гумењар.Станува збор за моделот Sky Bunny.Направен е од балза,стиродур.

Трупот е изработен од балза 10x 5 мм.Има парасол кој го носи крилото-изработен е од балза од 1,5 мм.На него криолото се зацврстува со ластичиња.Тоа оригиналкниот модел на фирмата Peck Polymers  го нема,будејќи е НАШЕ РЕШЕНИЕ.

Крилото е изработено од стиродур,со тоа што се профилирани со стиротерм апарат.Хоризонталецт и вертикалецот се исто така од стиродур од 3мм.

Има стоен трап со колца.

Користи гума 1x6 mm.Елисата е направена од балза со големина од 8 инча.

Достигнува височина од триесеттина метри, има лет со траење од триесеттина секунди.

contakt

Моментално on-line

We have 10 guests online
English Bulgarian Serbian Irish Macedonian

Посетеност на сајтот

mod_vvisit_counterДенес108
mod_vvisit_counterСевкупно460993

Соработници

Banner

Барај

Developed by sam-digital.com